Hirdetés

Evolve - aranylemezre került, itt az intró, megborotválkoztak a fejlesztők

|

Ezt már biztosan nem halasztják el: elkészült az Evolve, a Turtle Rock Studios nagy reménysége, és hogy kellőképpen ráhangolódjatok, nézzétek meg a játék bevezető animációját. Még egy nagyon izgalmas sztorit is elmesélünk.

Hirdetés

Ritka az ilyen, amikor minden a tervek szerint halad (oké, az Evolve is késett, de azóta minden úgy megy, ahogy kell). Egy rövid alfa időszak után a 2K helyrerakta az utolsó kilógó darabokat is, és február 10-én, ahogy az elrendeltetett, jön az Evolve PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Előtte még azért január 15. és 19. között lesz egy Evolve nyílt béta, ami az Xbox One-osoknak szól, illetve 16-tól egy ún. „technical test” a PC-seknek és a PS4-eseknek. Félve mondjuk ki, de ha ezek során bármilyen bugra, egyéb hibára akadnak, annak javítása bizony már a Day One patch-re marad. A Day One patch-eket nem szeretjük.

Érdekesség, hogy a fejlesztőcsapat megfogadta, amíg nem végeznek mindennel, nem borotválkoznak vagy mennek el fodrászhoz – eddig kellett kibírniuk. A levágott haj és szőrszálak összesített hossza 227,5 hüvelyk, avagy 5,78 méter volt (őszintén nem akarom tudni, hogyan mérték le), és a Turtle Rock minden hüvelyk után 50 dollárt adományozott a Child's Play alapítványnak; összesen 11 375-öt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)