Hirdetés

Evolve - repül a nehéz kő, ingyen skinnél áll meg

|

Újabb hétvégi kihívás indul az Evolve-ban, és ha a hétvégén elég ügyesen játszunk, egy ingyen skin ütheti a markunkat.

Hirdetés

Az Evolve-ban mostanság kezdtek el csordogálni az új tartalmak, köztük pályák, illetve az első adag új vadásszal és szörnnyel igyekezett visszacsábítani a Turtle Rock azokat, akik esetleg már ritkábban játszanának. Ezúttal egy skint kaphatunk, ráadásul teljesen ingyen, de ehhez az egész közösségnek aktívnak kell lennie a hétvégén.

A kihívás szerint a PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon folyó összes játékban kell egymilliószor eltalálnia a vadászokat a szörnnyel játszó játékosoknak, méghozzá a Goliath képességével kell egy szikladarabot a körülöttünk sertepertélő emberekhez vágnunk. Ha ez sikerül, akkor az alant látható Voodoo Goliath külsőt mindenki megkapja, aki a hétvégén játszott az Evolve-val. A hétvége a Turtle Rock szerint pedig egész pontosan pénteken, magyar idő szerint reggel 6-kor kezdődik, és hétfőn, szintén reggel hatkor ér véget.

Közületek lesz valaki, aki a hétvégi kihívás miatt újra előveszi a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)