Hirdetés

Evolve - az megvan, hogy ugrókötelezni is lehet benne?

|

A Big Alpha alatt sok újdonságot megtudtunk, például azt is, hogy az Evolve sportjátéknak sem utolsó.

Hirdetés

Az Evolve alfája eredetileg hétfőn hajnalban zárult volna, de a PlayStation 4-es problémák miatt a fejlesztők úgy döntöttek, kitolják egy kicsit a játékidőt. Néhány órát mi is streameltünk a játékból, és bár csak a kezdetben is elérhető karaktereket tudtuk bemutatni, azért így is bőven volt mire rácsodálkoznunk a játék során.

Bármelyik oldalon játszunk is, az Evolve egy örökös rohanás, hajsza az idővel. Mindkét oldal nyerni akar, ehhez pedig porrá kell zúznunk az ellenfél álmait. Néhány játékos megelégelte, hogy folyton csak kergetik Goliath-et, ezért úgy döntöttek, bevárják a szörnyet, akinek úgyis vissza kell térnie a bázisra, ha nyerni akar.

Ha valaki esetleg nem tudná, az Evolve support karakterének pajzsgenerátora hasonló elven működik, mint a Team Fortress 2 gyógyítása, azaz összeköti a két játékost. A srácok ezt a kék "csíkot" használják ugrókötélnek, akciójuk pedig nyilvánvalóan megzavarja a Goliath-et irányító játékost is, aki nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel. A videót egyébként Brandon Yanez, a Turtle Rock Studios modellezője készítette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)