Hirdetés

Evolve - folytatódik a vadászidény, itt a második Season Pass

|

Egy hét múlva megint megszólalnak a vadászkürtök és elindul az Evolve immár második szezonja, ahol új vadászokkal kergethetünk egy egyelőre ismeretlen szörnyeteget.

Hirdetés

Miközben néhány stúdió, így az IO Interactive is irtózik még a Season Pass gondolatától is, az Evolve köszöni szépen jól van, másodjára is megfejné a játékosokat.

A Hunting Season 2 az előző kiadás mintájára 4 új vadászt, egy szörnyet és 5 exkluzív skint tartalmaz majd, amelyeket külön-külön és egyben is megvehetünk. Az árazást valószínűleg az előző körhöz hasonlóan oldják majd meg, így a Season Pass 25, míg az egyesével megvásárolt DLC-k összesen 30 dollárba fájnak majd.

A karakterek 2016 március 31-ig bezárólag folyamatosan oldódnak fel, az első vadász pedig már június 23-án csatasorba állhat. Lennox az első női Assault karakter, azonban nem ez az egyetlen különlegessége. A Thunderchild névre keresztelt önjáró páncélnak köszönhetően olyan masszív, hogy néhány pofont is képes kiosztani Goliath-nek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)