Hirdetés

Evolve - megjelenés elhalasztva

|

Tovább ritkul az október, ugyanis az Evolve megjelenését is eltolták, és sajnos nem abba az irányba csúszott, amelyikbe szerettük volna.

Hirdetés

A Turtle Rock Studios-féle 4v1 FPS, az Evolve rendesen felpörgette a szerkesztőség tagjait, három egymástól független sajtóeseményen mazur, Daev és Chavalier is kipróbálta már, és mindhárman elismerően nyilatkoztak róla. Még egy ember, és összegyűlik a vadászok csapata.

A fejlesztőcsapatnak viszont több idő kell. Ahelyett, hogy bevállalták volna az októberi megjelenést, úgy döntöttek, a játékot 2015 februárjára halasztják, az új megjelenési dátum így 2015. február 10. lett. Mivel ez a Take-Two Interactive (azaz a kiadó, a 2K Games anyavállalata) pénzügyi jelentéséből derült ki indoklás egyelőre nincs, de ahogy megkapjuk vagy bármi újabb fejlemény érkezik, mi jelentkezünk. 

Míg a The Evil Within és a Middle-earth: Shadow of Mordor megjelenési dátumát előrébb hozták, addig a Battlefield Hardline-ét és a Dragon Age: Inquisitionét odébb tolták. A nyár elején még túl sűrűnek hitt október szép lassan ritkul – azt, hogy ennek örüljünk-e, mindenki maga döntse el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)