Hirdetés

Evolve gépigény - ez sem olyan szörnyű

|

Megérkezett az Evolve gépigény véglegesített változata, és a játék meglepően keveset kér. Azért a 32-bitesek kimaradnak a buliból, és az ajánlott is igencsak meredek.

Hirdetés

Ma nem a Resident Evil HD Remaster gépigénye az egyetlen, melynek láttán nyugodtan dőlhetünk hátra.

Egyszer már kaptunk egy Evolve gépigényt, de az csak a játék alpha változatához volt elég. A végleges verzióhoz kevés az Intel Pentium D proci, de azért nem kell i3, vagy ne adj isten, i5. A Turtle Rocknak ismét fontos, hogy a PC-s közösség még évekig az ő játékuk miatt tömörüljön négy-ötfős csoportokba, ezért megpróbálták az Evolve-ot úgy optimalizálni, hogy páréves gépeken is elfusson. Az ajánlott ugyanakkor már kicsit meredekebb. Íme:

Evolve minimum gépigény:

Oprendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core 2 Duo E6600 vagy AMD Athlon 64 X2 6400
Memória: 4GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 560 vagy ATI Radeon HD 5770
VRAM: 1 GB
Szabad hely: 50 GB

Evolve ajánlott gépigény:

Oprendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core i7-920 vagy AMD A8-3870K
Memória: 6GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 680 vagy 760 vagy ATI Radeon R9 280
VRAM: 2 GB
Szabad hely: 50 GB 

A Turtle Rock annyit még elárult, hogy bár a 4K-s felbontást támogatja a játék, az SLI-támogatás csak később kerül bele. Az Evolve megjelenés február 10-re esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)