Hirdetés

Evolve - egy gyógyító lesz az új karakter

|

Valósággal szárnyal az Evolve a Stage 2 indulása óta. Az új játékosok érkezésével pedig a fejlesztők is új lendületet kaptak, avagy frissítés hullám vette kezdetét a Turtle Rock háza táján.

Hirdetés

Nem sok idő telt el a legutóbbi frissítés óta, máris jön a következő adag újdonság. Amióta az Evolve free-to-play modellre váltott, jó pár ezer játékos vetette bele magát a Shear bolygón dúló harcba emberek és szörnyek közt.

A mai nappal elindult a Shear Madness névre keresztelt esemény, mely 5 héten keresztül minden hétre új meglepetésekkel készül a játékosoknak. Ennek első állomása, a The Quantum Surge Update érdekes újdonságokat hozott.

A legfontosabb eleme ezeknek egyértelműen Quantum Caira, az új medic karakter, aki hosszan tartó gyógyító képességével igyekszik a csapatát életben tartani a harcmezőn. A karakter annyiban különbözik a többi medictől, hogy nincs neki instant gyógyító képessége, ellenben van regeneráló pajzsa. Ennek megfelelő pozicionálása pedig életeket menthet, vagy küldhet vissza a kezdőpontra.

A Shear Madnessel új coop mód, karakter átdolgozások, 3 új térkép változat és más, a közösség által javasolt fejlesztések és tartalmak is érkeznek. Továbbá bekerült még a frissítésbe egy "Try Before You Buy" opció, melyben a különböző jutalmak megszerzéséhez szükséges Silver Keyt már a gyakorló módban is elérhetjük.

Ez így mind elég jól hangzik és már várjuk, hogy mit tartogat a következő hét az Evolve játékosoknak. Ugyan pár hónapig még a béta állapotban marad a játék, de ha a készítők végre úgy látják jónak, a konzolokon is ingyenesen tudunk majd csapatni a Shear őslakosai ellen.

Ti letöltöttétek már a játékot, mióta ingyenessé vált?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)