Hirdetés

Evolve - egyre izgalmasabbnak hangzik a next-gen FPS

|

Újabb részletek derültek ki a Left 4 Dead alkotóinak vadonatúj next-gen lövöldéjéről, az Evolve-ról.

Hirdetés

Az elmúlt huszonnégy óra a nagy bejelentések ideje volt, hiszen az Alien: Isolation és a Far Cry: Wild Expeditions mellett bemutatkozott a Turtle Rock Studios új fejlesztése, az Evolve című multiplayer shooter is.

Ma a CVG-nek köszönhetően új információkat kaptunk a Turtle Rock három éve fejlesztés alatt álló lövöldéjéről. Az is kiderült, hogy - bár alapvetően többjátékos-központúként lett bejelentve - lesz valamilyen egyjátékos élmény is, de erről nem hajlandóak még beszélni a fejlesztők. Arról viszont igen, hogy a multiplayerre kihegyezett játékmenetben a játékosok által alkotott négyfős csapatnak távoli bolygókat - köztük a Shear névre hallgató legnagyobbat - kell felkutatniuk és az ott élő ellenséges létformákat felszámolni, hogy megindulhasson a kolonizáció. 

A bolygók környezete gazdag és kiterjedt lesz, az élővilágot pedig az AI irányítja, a természet jeleire pedig vadászainknak is oda kell figyelnie, ugyanis a kiszemelt lény (amit szintén egy játékos irányít) lábnyomokat és egyéb más jeleket hagy maga után. Ezek alapján a különítménynek követnie kell, hogy levadászhassák a szörnyet, aki egyébként kisebb állatokkal táplálkozik, és ezáltal egyre nagyobbá és erősebbé válik.

Persze nem kell majd félteni a vadászokat sem, hiszen a játékosok négy karakterosztályból választhatnak induláskor: assault, medic, support és trapper. Ezen felül korlátlan lőszerük lesz és akkor sincs para, ha elhaláloznak a küzdelem során, ugyanis háromszor meghalhatnak, mielőtt kidobná őket a játék. 

A már felvázolt Hunt mód mellett lesznek más játékmódok is, valamint a Turtle Rock úgy tervezte meg az 1v4 összecsapásokat, hogy a mérkőzések akkor is megtarthatóak legyenek, ha kevesebb játékos gyűlt össze, így akár csak a Left 4 Dead esetében, az üres helyeket az AI tölti ki, de a résztvevők akár válthatnak is közöttük, valahogy úgy, mint a Fuse-ban. 

Eddig nagyjából ezt várhatjuk a PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re tervezett Evolve-tól, de hamarosan jelentkezünk egy kimerítő előzetessel is, benne további érdekes részletekkel. Maradjatok velünk és persze vessetek egy pillantást a nemrég érkezett borítókra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)