Hirdetés

Új címen dolgoznak az Evolve fejlesztői

|

Az Evolve mögött álló Turtle Rock Studios valami teljesen újjal készül minket levenni a lábunkról, legalábbis a feladott álláshirdetés erre utal.

Hirdetés

Ahogy az az Evolve tesztünkben olvasható, a Turtle Rock Studios játékában rengeteg eredeti ötlet és előremutató megoldás van, ami kiemeli az önismétlő FPS-ek közül, csakhogy bőven vannak hibái is, amiket a Hunting Season Pass kiegészítő csak részben orvosolt. 

De talán majd a következő projektjük esetében minden tökéletes lesz, merthogy már biztosnak tűnik, hogy új IP-t fejlesztenek a háttérben. Minderre egy álláshirdetés hívta fel a figyelmünket, ahol a Turtle Rock csapata egy animációs programozót keres egy "még be nem jelentett új IP-hez", amely "élvonalbeli" lesz és a következő generációs hardverekre készül, ami valószínűleg a PlayStation 4-et és az Xbox One-t jelenti. A leírás szerint a leendő munkatársnak az lesz a feladata, hogy segítsen egyedülálló és lenyűgöző karaktereket megalkotni. A Turtle Rock ezenkívül két másik posztot is szeretne betölteni, ezért narratív rendezőt és vezető renderelő programozót is keresnek, ezek esetében már a PC-PS4-Xbox One trió került megemlítésre. 

Egyelőre sajnos találgatni sem tudunk, hogy milyen új címmel rukkol elő a Turtle Rock Studios, de nem lennénk meglepve, ha titokban már készülne az Evolve folytatása is, elvégre több mint 2.5 millió példányt szállítottak le belőle és a Take-Two úgy írta le, mint "állandó" franchise-t. Ti örülnétek az Evolve 2-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)