Hirdetés

Evolve - új vadászokat és egy szörnyet is kapunk hamarosan

|

Nem is jelent meg olyan régen az Evolve, már is érkezik hozzá az első adag DLC. Kérdés csak az, vajon a gatyánkat is oda kell adni majd értük?

Hirdetés

A Turtle Rock Studios multiplayer lövöldéje, az Evolve hozott némi frissességet a stílusba, de úgy tűnik a fejlesztők és persze a kedves kiadó - a 2k Games - úgy gondolják, már is ki lehet dobni az új tartalmakat. Nem is olyan régen két új mapot is kaptunk, de ennél azonban talán nagyobb hír, hogy négy új vadász és egy újfajta szörnyeteg is érkezik március 31-én.

Az Assaultkasztba megkapjuk Torvaldot, kinek hiába van olyan neve mintha egy óriás levelibéka volna, valójában egy cyborg, akinek az egyik karja helyén csinos aknavető ágyú van. Crow az új Trapper, párban hozzá jár egy új állat Gobi (imádom a nevét) akinek hivatalos besorolása a Batray, bár engem leginkább, egy denevérszárnyú koboldra emlékeztet. A Medic kaszt sem maradhatott ki, ide Slim érkezett, ő egy genetikailag módosított hibrid. Nem mellesleg van egy kis drónja, aki körbejárva a csatateret és segít a bajba került csapattársakon. Az eddigi Medicek közül ő tűnik a leghasznosabbnak. A Support kasztba Sunnyt - a gépészt -  kaptuk, a társaság egyetlen nő tagját. Apró érdekesség, hogy ő volt az egyik eredeti karakter, mikor a játékot készíteni kezdték, sőt háttértörténetében is szerepel, hogy egykor az eredeti vadászokkal "dolgozott". Jó támogató karakter, pajzs, gyorsító Jetpack és mindenféle kütyü a rendelkezésére áll, amivel segítheti társait. Az Evolve négy új vadászát a season pass csomagban találjuk meg, ami összesen 24.99 dollárba fáj. Megvehetjük egyenként is őket, úgy viszont 7.49-et kell kipengetnünk.

Nem csak vadászaink érkeztek, hanem egy szörny, hamarosan plusz egy bestiából választhatunk. Behemoth - nevéhez hűen persze - baromi nagy, és merőben más harcstílussal igyekszik elkapni a vadászokat, mint másik három "kistestvére". Ez jó hír, hiszen unalmassá is válna, ha az egyik szörnynél begyakorolt és bevált taktika, működne a többinél is. Ugyan támadásai erősebbek és képességei más módokon jelentenek veszélyt ránk, cserébe viszont termetéből adódóan lassú és képtelen ugrani. A Behemóttal való gyors haladás a gurulás képesség lesz, és ugyan ő is tud mászni, de ekkor a legkönnyebb célpont a vadászok számára. Óriás szörnyünk ingyenes lesz, minden előrendelőnek, vagy aki megvásárolta a Monster Expansion csomagot. Mindenki másnak 14.99 dollárjába fog kerülni.

A két új pályáról csupán annyit, hogy míg az Xbox One játékosok elsőként kapják meg őket márciusban, addig PS4-en és PC-n csak április 30-án mutatkoznak be.

Nektek hogy tetszenek az új vadászok, na és a gömböc Behemoth?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)