Hirdetés

Evolve Ultimate Edition megjelenés - itt a hivatalos dátum, új szörnyet is kapunk

|

Nem csak az Evolve Ultimate Edition kapta meg a hivatalos megjelenési dátumát, de a 2K egy vadonatúj szörnyetegről is lerántotta a leplet. Nos, ő sem kap túlzottan szép pofit.

Hirdetés

Pár hete már írtunk róla, hogy az Amazon honlapjának kezelői véletlenül rákönyökölhettek a nagy piros gombra, ugyanis az oldalon megjelent az Evolve Ultimate Edition. Most végre a hivatalos bejelentés is megérkezett. Minden úgy lesz, ahogy a kiszivárgott adatokból kiderült.

Valóban nem érkezik tehát PC-re az új kiadás, egyedül az Xbox One és PlayStation 4 tulajdonosoknak lesz lehetőségük megszerezni a teljes Evolve élményt biztosító csomagot. Az Evolve Ultimate Editionben az alapjátékon kívül ott fog csücsülni a Monster Expansion Pack, a Hunting Season 1, és Hunting Season 2 kiegészítő pakk is. Meg egy bejelentéssel élt a 2K, melynek értelmében nemcsak az Evolve Ultimate Edition érkezik november 3-án, hanem Gorgon személyében új szörnyet is kapunk.

A pókforma rondaság a Hunting Season 2 részét képezi, de természetesen külön is megvásárolható. Vele már ötre bővült a játékban elérhető szörnyetegek száma.

Ti gyűritek még az Evolve-ot, vagy netán éppen ezzel a bővített kiadással fogtok belevágni a vadászatba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)