Hirdetés

Evolve - ezért nem jön az előző generációra

|

Az Evolve a fejlesztés közben nőtte ki az előző generációt. Kiderült, hogy ezt már nem bírná a régi vas.

Hirdetés

Londonban vethettem egy hosszú pillantást a Left 4 Dead alkotóinak legújabb játékára és ahogy az Evolve előzetesünkben is olvashattátok, nagyon meg voltam elégedve.

Az Evolve viszont nem jön az előző generációra, csak PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re fejleszti a Turtle Rock. Amikor még a THQ-val dolgoztak, akkor még a kanyarban sem volt a next-gen, de amint bejelentették az új gépeket a Turtle Rocknak egy komoly dilemmával kellett szembenéznie. 

Az előző generációs konzolokon nem voltak biztosak benne, hogy tudnak elég részletgazdag környezetet teremteni ahhoz, hogy a szörny elbújhasson, vagy elég állatot generálni, amitől fejlődhet. Ez nemcsak grafikai probléma volt, ugyanis a játék alapelemeit érintő gondokkal kellett megküzdeniük. Nagy szerencse, hogy közben kijött az Xbox One és a PlayStation 4 és ezért az Evolve végül az a játék lehet, amit a fejlesztők megálmodtak.

"Helyes döntés volt, hogy a next-gen exkluzivitás felé mentünk, mert ezek azok a platformok, ahol meg tudjuk csinálni azt a játékot, amit szerettünk volna" - mondta Chris Ashton a Turtle Rock társalapítója.

Szóval az Evolve megjelenésére csak PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érdemes számítani. De legalább már az év vége előtt megkapjuk. Mit gondoltok? Érdemes lett volna beleszuszakolni a játékot az előző generációba vagy jobb komoly kompromisszumok nélkül megkapni csak az erősebb gépekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)