Hirdetés

Evolvo - evolúció a böngésződben

|

Egy kis Spore utánérzés, avagy az elsődleges célunk a tenger királyának lenni.

Hirdetés

Emlékeztek még a Spore első fejlődési fázisára, ahol kis gyámoltalan moszatból kifejlődött magabiztos lényként mászhattunk ki a vízből a szárazföldre? Szinte ugyanezt vihetjük véghez az Evolvo című böngészős játékban, azzal a kitétellel, hogy nincs szárazföld, és nehezebb dolgunk is van. 

A játékmenet elején megválaszthatjuk a nehézségi szintet, gyorsan átfuthatjuk a billentyűkiosztást, és máris indulhat az ügyességi móka, hogy a nagyobb halakat elkerülve, a kicsiket belakmározva folyamatosan szintet lépjünk, míg végül nem marad számunkra ellenfél a környéken. Előremenetelünket olyan akadályok nehezítik, mint a meglepetésszerűen érkező halászháló vagy a mérgező anyagokat rejtő tartály. Szerencsére akad egy-két különleges képesség a mi tarsolyunkban is, például az átmeneti láthatatlanság. Az Evolvo villámgyorsan kipörgethető, mégis kellemes tiszavirág életű szórakozás, ezért ott a helye a Játéközönön:

Evolvo játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató flash címeket, ne fogd vissza magad, töltsd fel őket a Játéközönre, a többiek is értékelik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)