Hirdetés

Újabb platformokra jelenik meg az Enter the Gungeon folytatása, az Exit the Gungeon

|

Az eredetileg csak Apple Arcade-re készült csodálatos retro káosz még idén tavasszal befuthat PC-re, Steamen már elő is lehet rendelni.

Hirdetés

Roguelike rajongók tömegei tépték szét ellenfeleiket az Enter the Gungeonben 2016-ban. A műfaj szerelmesei egyszerre nevettek és sírtak, amikor kiderült, hogy akciódús kedvencük csak iOS-en kap folytatást, az Apple Arcade részeként. A 2019-ben megjelent játék sehol máshol nem volt elérhető, de lejárhatott a szerződés, mert az Exit the Gungeon hirtelen felbukkant Steamen.

Hirdetés

A fejlesztők azt ígérik, hogy konzolokra is elhozzák majd a játékot, de azt egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mely gépekre és mikor. Legalább PC-re már 8,19 euróért be is lehet zsebelni.

Az Enter the Gungeon annak idején megjelent mind PS4-re, mind Xbox One-ra, kicsit később pedig Nintendo Switchre is. Meglepődnénk, ha ezúttal kimaradna valamelyik platform.

Az Exit the Gungeon steames megjelenése 2020. tavaszára várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)