Hirdetés

Exkluzív ajándékokkal, ingyenes multival, leárazásokkal jön a PlayStation Days of Play 2021

|

A PS4-es és PS5-ös játékosok egyaránt örülhetnek a Sony éves nagy ünnepének.

Hirdetés

Mivel a PlayStation Store-ban már egymást érik a leárazások, nem olyan nagy szám, amikor egy újabb indul, de a PlayStation Days of Play keretében nem csak digitális tartalmakat szerezhetünk meg kedvezményesen. PlayStation 5 konzolt egyelőre még nem kaphatunk olcsóbban (illetve hát lényegében sehogy), viszont sok mást igen. 

A májusban zajló promóció kapcsán néhány részlet még ködös, viszont azt tudjuk, hogy hamarosan kezdetét veszi a Days of Play Celebration Sale, melynek keretében PS4-es és PS5-ös szoftverek mellett "egyéb termékeket", várhatóan különböző PlayStation 4-es csomagokat és PlayStation VR-t szerezhetünk a szokásosnál jóval olcsóbban.

Hirdetés

Egy, meg nem nevezett hétvégére a multizás is ingyenessé válik mindenkinek, viszont a legizgalmasabb nem ez, hanem a PlayStation Player Celebration (vagy Játékünnep) esemény, aminek keretében a közösség regisztrált tagjainak együtt kell feladatokat teljesíteniük, hogy exkluzív PSN-es avatárokat és témákat oldhassanak fel.

Regisztrálni május 31-éig lehet, az első fázis pedig egy hét múlva, 18-án indul. Ennek menetéről és a jutalmakról további részleteket a hivatalos oldalon találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)