Hirdetés

Exkluzív játékmóddal érkezik konzolokra a Patfinder: Kingmaker - Definitive Edition

|

Megtudtuk, mikor vehetjük le a polcról a Patfinder: Kingmaker - Definitive Edition kiadását, és a csomagban rejlő tartalmakról és újdonságokról is szó esett.

Hirdetés

Egy tavalyi kérdőív már elspoilerezte a fejlesztők abbéli szándékát, miszerint konzolokra is átültetnék a tökéletlensége dacára is szerethető Pathfinder: Kingmakert. És lám, nem is kellett olyan sokat várnunk, alig többet egy esztendőnél, mire olyan állapotba kerültek az átiratok, hogy már nem szükséges tovább rejtegetni azokat az érdeklődők elől.

Hirdetés

A Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition augusztus 18-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra úgy dobozos, mint digitális formában, és magában foglalja majd az időközben kiadott DLC-k (Bloody Mess, Arcane Unleashed, Royal Ascension) és kiegészítők (The Wildcards, Varnhold's Lot, Beneath the Stolen Lands) mindegyikét. Tartalmilag tehát megegyezik a PC-s változattal, ellenben valódi újdonságként élhetik majd meg a királyságukat kontrollerrel építgető szerepjátékosok, hogy a megszokott valósidejű, ám bármikor megállítható harcok alternatívájaként körökre osztott megoldást is választhatnak. Ha a Pillars of Eternity II: Deadfire-nek bejött, akkor miért ne válna be ezúttal is? Érdemes megjegyezni, hogy a körösítést PC-n egyelőre csakis rajongói moddal hajthatjuk végre.

Ami pedig a Pathfinder jövőjét illeti, az Owlcat Games egy sikeres Kickstarter-kampány után már javában gyúrja a Kingmaker utódját. Több mint valószínű, hogy a Wrath of the Righteous is hasonló utat jár majd be, azaz a PC-s premier után egy-két évvel egy mindent felölelő kiadásban konzolokra is ellátogat. Csakhogy akkor már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)