Hirdetés

Exkluzív - Sam & Max interjú

|

Egyik nagy kedvencem, az ezer és egy éve készült LucasArts féle kalandjáték, a Sam & Max volt. Szerencsére készülget a folytatása, ráadásul epizódikus tartalom keretében, amit szintén kedvelek. Úgy gondoltam kérdezgetek pár dolgot az új játékról, hátha nem csak engem érdekel :) Sok érdekességet elárultak, azt is, hogy még hat epizód biztosan lesz!!! De a többit a cikkben találod alant. Jó olvasást!

GameStar: Mennyi epizódikus tartalom van már a fejetekben? Minimum háromra tippelek. Tudnál valamit mondani erről? Dave Grossman: A Sam & Max első szezonja hat különálló epizódból épül fel, mindegyik több esetet fog körbe, és egyenként is játszhatóak lesznek. De az esetek kapcsolatban állnak egymással egy még nagyobb sztori keretében, mely végülis átfogja a teljes szezont.
Erre tessék »

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)