Hirdetés

Hatalmas szörnyeket szeletelünk a Killer Instinct készítőinek új játékában

|

Az Extinction teljes bemutatkozására az E3-ig kell várnunk, de az első trailer néhány érdekes játékelemet sejtet.

Hirdetés

Az Iron Galaxy sok gamer elismerését kivívta a Killer Instinct Xbox One-os feltámasztásával, de nemsokára egy saját IP-vel is megpróbálnak minket lenyűgözni. Az Extinction viszont nem a verekedős műfaj kedvelőit célozza meg.

Az első trailer tanulsága szerint egy rejtélyes rend utolsó megmaradt tagját alakítjuk majd, akik korábban az emberiségre törő szörnyek elleni harcért voltak felelősek. Viszont mivel egyedül maradtunk, ránk hárul a feladat, hogy kinyírjuk a velünk egy súlycsoportban lévő, vagy sokkal nagyobb csúnyaságokat. Az Extinction weboldaláról kiderül, hogy a harc közben egy skill-alapú mozgásrendszert is használnunk kell, hogy hozzáférjünk az igazán nagy szörnyek gyenge pontjaihoz, ami elég izgalmasnak tűnik, az ostor használata kapcsán pedig egy kicsit az Attack on Titant idézi.

A játékmódok tekintetében számíthatunk egy sztorimódra, végtelenül ismételhető mellékküldetésekre (amikben a kampánybeli karakterünk erősítéséhez farmolhatunk), illetve lesz majd egy hullámokban érkező ellenfeleket ígérő végtelen mód, amit a játék címéről Extinctionnek neveztek el. Hogy ezeket ne unjuk meg, a rombolható környezet kicsit más lesz minden alkalommal.

Nektek hogy tetszik eddig az Extinction?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)