Hirdetés

Extinction - új traileren az óriásölős játék

|

Új, játékbeli jelenetekből összevágott videóval mutatják meg az Extinction készítői, milyen hangulata lesz a háztömbnyi ellenfeleket felvonultató játéknak.

Hirdetés

Az E3 előtt gyakorlatilag a semmiből tűnt fel az Iron Galaxy új játéka, az Extinction, amiből a nyári kiállításon már némi játékmenetet is láthattunk. Most egy új trailerrel emlékeztetnek minket a készítők a jövő év elejére tervezett megjelenésre.

Hirdetés

Ugyan az új videót gameplay trailernek titulálja a Maximum Games csapata, nem egybefüggő játékmenetről, csupán a játékból felvett jelenetek montázsáról van szó. Ettől függetlenül tud újat mutatni ez a kedvcsináló is, az Extinction több különböző ellenféltípusát is megleshetjük, igaz a képsorokból nem derült ki, miben fog különbözni az ellenük való  harc.

A készítők egyébként egészen sok információval adósak még a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező játék kapcsán, például a különböző játékmódokat sem láttuk még, csupán azt, hogyan gyűrhetjük le az emberiséget fenyegető óriásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)