Hirdetés

Extinction - ilyen trükkökkel nyomhatod le a felhőkarcoló méretű ogrékat

|

Az Extinction fejlesztői meséltek egy kicsit készülő játékukról, a videóból pedig kiderül, hogy az agyatlan csapkodással nem jutunk majd messzire.

Hirdetés

Az Extinction sztorijában mi vagyunk az emberiség utolsó bástyája, aki képes felvenni a harcot a hatalmas ogrékkal, akik egész városokat képesek elpusztítatni. Ez már önmagában sem tűnik egyszerű feladatnak, és az Iron Galaxy-s srácok gondoskodtak róla, hogy bőven legyen kihívás.

Hirdetés

Az ogrék végtagjait levághatjuk harc közben, feltéve, hogy azokat nem védi valamilyen páncél. Ezekből rengeteg különböző lesz, amelyek ellen más és más fegyvereket kell bevetnünk. Az alacsony szintű páncélokat még viszonylag könnyű lesz leverni, a magasabb szintűeket azonban bonyolultabb, vagy egyenesen lehetetlen, így a komolyabb ellenfelek esetén alternatív taktikákhoz kell folyamodnunk. Erről mesélnek az alábbi videóban:

Első ránézésre tetszetős a dolog, meglátjuk a gyakorlatban is ilyen jól működik-e

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)