Hirdetés

Extinction tesztek - nem egy Shadow of the Colossus

|

A játék részben a Shadow of the Colossus élményét volt hivatott elhozni a PC-seknek is, de ezt nem sikerült maradéktalanul teljesítenie.

Hirdetés

Elég szorgos csapat az Iron Galaxy, hol portokon (Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, Skyrim Switch), hol saját játékokon dolgoznak - előbbieken több sikerrel. 

Hirdetés

Az ex-Sony-fejes Adam Boyes által vezetett csapat új alkotása az Extinction, melyben egy harcos óriási szörnyekkel küzd különböző kombókat használva. Nem a gombcsépelés a lényeg, hanem taktikázni is kell.

Ma megjelentek az első tesztek, de nem sok jót ígérnek. A Metacritic-átlag 8 teszt után 53 ponton áll, az Opencritic-en 23 után 56 az átlag. a nagyobbak így értékeltek:

Destructoid - 6/10
Gamespot - 4/10
PlayStation Lifestyle - 6/10
PlayStation Universe - 4/10
Push Square - 6/10
The Sixth Axis - 5/10

Szóval nem ez lesz az év játéka, lapozhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)