Hirdetés

Extra fegyver és sok-sok zsozsó a Deus Ex DLC-ben

|

Az elmúlt napokban kiadott DLC megkönnyíti a játékosok dolgát.

Hirdetés

Aki valamilyen oknál fogva nehéznek találná a Deus Ex: Human Revolution-t, annak a két DLC nyújthat segítséget, melyek immáron minden játékos számára elérhetők. Miért írjuk ezt? Azért mert a szóban forgó okosságok eredetileg csak az előrendelők kiváltáságai voltak, de immáron az Explosive Mission Pack és a Tactical Enhancement Pack is elérhető, bármely földi halandó részére.

Előbbi új küldetéseket tartalmaz, és 3.99 dollár, vagy 240 Microsoft pont, míg utóbbi nem kevesebb, mint 10.000 kredittel gazdagít, valamint egy duplacsövű sörétes, és egy hangtompítós mesterlövész csúzlival boldogítja a játékost, aki kifizeti érte az 1.99 dollárt, vagy 160 Microsoft pontot. Természetesen ne feledkezzünk meg a Missing Link DLC-ről sem, mely októberben fog landolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)