Hirdetés

Extra hosszú GS Live - 3. évad premier holnap 17-től!

|

Hölgyeim és Uraim! Holnap megújult formában várunk mindenkit a harmadik évad első részével!

Hirdetés

A GS Live második évadát fejezte be nem rég, mi viszont nem pihenünk, és rögtön visszatérünk!

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer aDaM, aki azt mondta vala volt, hogy meg fog újulni a GS Live. Gyu pedig meghallotta ezt, és BUMM - így lett a harmadik évad, ami elméletben csak szeptembertől indulna, de az ötlet annyira megtetszett mindenkinek, hogy a gyakorlatban már holnap nekikezdünk! Lássuk, milyen finomságokkal várunk Titeket az extra hosszú évadnyitó részben:

- Szerkesztőség bemutatása
- Mondocon 2011 tudósítás
- The Witcher 2: Assassins of Kings, LEGO Karib-tenger kalózai
- Májusi GameStar ajánló
- Hardver
- Kérdezz-felelek
és sok-sok meglepetés!

Júniusban pedig az E3-on is ott leszünk, ahol megannyi videót kaptok majd, úgyhogy a játékosvilág egyik legnagyobb rendezvénye már a GS Live harmadik évadában fog szerepelni (nem is tudom, ez az E3-nak, vagy a GS Live-nak nagyobb megtiszteltetés, de szerintem az E3-nak).

Szóval holnap, 17-től, új GS Live, 3. évad, GameStar, öröm, boldogság! Mindenkit szeretettel várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)