Hirdetés

EyePet PSP

|

Cuki, játékos, imádni való és még csak allergiás sem leszel rá! Itt a tökéletes házi kedvenc PSP-re is!

Hirdetés

Biztos mindenki emlékszik a tamagotchi nevű játékra, ami mondhatjuk, hogy meghódította az egész világot. Ázsiától kezdve Anglián át kis hazánkig egy időben gyerekek (és talán a felnőttek) jó része virtuális állatneveléssel töltötte idejének egy részét. Azonban ami egykor újdonságnak hatott és elvarázsolta a játékos lelkületű embereket, az mára megkopott. Azonban a Sony fogta a virtuális nevelés ötletét és teljesen új, modern alapokra helyezte: minek csak a gombokat nyomkodni, ha ezentúl a lény, amivel játszasz egyetlen mozdulatodra is reagál? Ha a kis állatod "ott van veled a szobában" és csak ara vár, hogy játszatok egy jót? Jól hangzik igaz? Az EyePet PS3-on már meghódította a játékosokat, most pedig a PSP tulajdonosokon a sor!

Folytatás a PSGen blogon!

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)