Hirdetés

Ez a Baldur's Gate speedrun rekord már teljesen életszerűtlen

|

Hiába a hatalmas térkép és a több tízezer sornyi párbeszéd, egy ügyes játékosnak még így is sikerült alig 7 perc alatt eljutnia a játék végéig, némi szerencsével persze.

Hirdetés

Két évtizednyi várakozás után végre megérkezett a legendás Baldur's Gate-sorozat harmadik epizódja, a Larian csapatának pályafutását ismerve pedig egyáltalán nem meglepő, hogy a játék már Early Access státuszban is lenyűgöző.

Az előző epizódokhoz hasonlóan ezúttal is egy hatalmas világ és rengeteg kaland vár ránk, de mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy egy kis hozzáértéssel akár 7 perc alatt is végig lehet játszani ezt az eposzi alkotást?

Hirdetés

Ugyan kellett hozzá nagyjából 200 próbálkozás, de Professor Palmernek sikerült alig több, mint 7 perc alatt befejeznie a játékot, ráadásul úgy, hogy közben egyszer sem kellett harcolnia és nem lépett egyetlen szintet sem.

A sok próbálkozásra részben azért volt szükség, mert az egyik kulcs pillanatban szükség volt egy sikeres Investigation kockadobásra, amihez persze a skill pontokat is nagyon specifikus módon kellett elosztani a karakter lapon.

Mivel a játék még fejlesztés alatt áll, ezrét a Larian Studios természetesen szorosan figyelemmel kíséri, hogy az emberek miket csinálnak a játékban, így kíváncsiak vagyunk rá, hogy esetleg ezzel a rövidítéssel csinálni fognak-e valamit a jövőben.

Nektek hogy tetszik eddig a Baldur's Gate 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)