Hirdetés

Ez a Dark Souls inspirálta The Witcher 3 mod meglepően sokat dob a harcrendszeren

|

A modder tulajdonképpen csak két új mechanikát ültetett át a From Software klasszikusából, de ezek önmagukban sokat hozzátettek az élményhez.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt egy kiváló játék lett, amit minőségétől függetlenül a modderek igyekeznek tovább csiszolni. A 2015 óta eltelt években rengeteg kisebb-nagyobb átalakítást adtak ki a gaming világ kreatívjai, de néha egy-egy apróság is sokat adhat hozzá a játékélményhez.

Itt jön be a képbe Mugi-Defalt újdonsága, amit egyszerűen csak Dark Souls Style Execution modnak nevezett el. A cucc pont annyit tud, amennyit a címe elárul.

Hirdetés

A mod lehetővé teszi, hogy hátba szúrj, és ezzel azonnal kivégezz nálad erősebb ellenfeleket, ráadásul egy jól időzített ellentámadással azonnal kivégezheted a nálad gyengébbeket is.

Ezek a Dark Soulsból vett apróságok meglepően jól illeszkednek a Witcher 3 alap játékélményébe, és hozzátesznek Geralt harci repertoárjához.

A telepítéshez szükséges fájlokat megtaláljátok a Nexus Mods vonatkozó aloldalán. Nektek hogy tetszik ez az újítás?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)