Hirdetés

Ez a Diablo IV bug annyi bosst szabadít rád egyszerre, hogy biztosan véged lesz

|

Darcel alapvetően nem a legkeményebb boss a játékban, de ha osztódni kezd, akkor nagyon kellemetlen napja lesz a hardcore kalandozóknak.

Hirdetés

A Diablo IV korai hozzáférése egész jól indult. Volt egy kis probléma a konzolos verziókkal, de mostanra már jó eséllyel mindenki békében és zavartalanul pörgetheti a pokoltúrát. Leszámítva persze azokat, akik belefutottak Darcel légiójába.

Nincs olyan játék, ami olyan méretű és komplexitású, mint a Diablo IV és hibátlanul indult volna, így nem meglepő, hogy itt is felbukkant néhány probléma. A Stolen Artifice nevű - egyébként nem túl izgalmas - mellékküldetés például a vártnál sokkal izgalmasabbá vált, amikor annak főellensége osztódni kezdett egy bug miatt.

Hirdetés

A Redditen, YouTube-on és minden létező közösségi médián keresztül kezdtek ömleni a jelentések a Darcelt érintő hibáról. A főellenségből ugyanis tömegek bukkanhatnak fel annak otthonában, ami sok hardcore karakter végét jelentheti. Darcel önmagában sem a legkönnyebb ellenfél, de így kifejezetten félelmetes élménnyé válhat:

Ez az a fajta bug, amiből a Blizzard később április elsejei tréfát szokott csinálni. Reméljük, hogy azért hamar javítják a dolgot, mert elég gyakorinak tűnik a hiba ahhoz, hogy sokak életét megkeseríthesse.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)