Hirdetés

Ez a Doom Eternal mod lehetővé teszi a rocket jumpot

|

Kicsit szomorú, hogy egy rajongónak kellett elérhetővé tennie egy ennyire fontos mechanikát, de legalább itt van.

Hirdetés

Egy Negate The Stars nevű modder valóra váltotta sokak álmát, mivel végre beépítette a rocket jump lehetőségét a Doom Eternalbe saját modjával. Ez annyit tud, hogy a telepítés után végre ugorhatunk egy nagyot, miután magunk alá lövünk a rakétavetővel. Hogy ez eddig miért nem volt a játékban, azt senki sem tudja.

Hirdetés

A mod három változatban érhető el: az első megtartja a rakéta teljes sebzését, a második megfelezi azt, a harmadik pedig teljesen semlegesíti a ránk vonatkozó sebzést a rocket jump alatt. A mechanikával együtt a mod lekapcsolja a sebzést, amit azért kapnánk, mert kiesünk a pálya határaiból, így nem fog gondot okozni, ha átröpítjük magunkat a láthatatlan falakon.

A mod telepítéséhez szükséges fájlokat itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)