Hirdetés

Ez a Fallout: New Vegas mod 145 NPC hangját cseréli le

|

Ritkán találkozunk ennyire ambiciózus Fallout moddal, pedig akad belőlük nem is kevés.

Hirdetés

Valószínűleg ti is észrevettétek már (főleg ha nem is egy, hanem jó pár végigjátszás a hátatok mögött áll), hogy a Fallout: New Vegas számos NPC-jét ugyanazok a szinkronszínészek szólaltatják meg. Ez persze nem feltétlenül gond, hasonló megoldással már egy csomó remek szerepjátékban találkozhattunk, de egy mod azért csak veszi a fáradtságot, hogy javítson a helyzeten.

Hirdetés

Brave New World nevezetű Fallout: New Vegas mod alkotói nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint a játék hanganyagának teljes megrenformálása. Nagyjából 7000 sornyi szöveget rögítettek, így 145 karakternek varázsoltak új hangot a játékon belül. A munka közel 4 éven át tartott, szóval mindenképpen megérdemelnek tőlünk egy hatalmas kalapemelést. Az új szinkronhanggal megajándékozott karaktereknek egyébként némileg az arca is megváltozik a modnak köszönhetően. 

Nexus Mods oldaláról tudjátok letölteni magát a Brave New World modot, ha ti is kedvet kaptatok hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)