Hirdetés

Ez a hatalmas GTA Vice City mod hivatalos kiegészítő is lehetne

|

A GTA Vice City - Extended Features tökéletesen beleillik az alapjátékba, és rengeteg extrával dobja fel az egyébként is maradandó játékélményt.

Hirdetés

Amikor modolásról van szó, akkor alapvetően szeretjük mi a Thomas, a gőzmozdony szintű megoldásokat is, de a kedvenceink igazából azok rajongói alkotások, melyek tökéletesen belesimulnak az adott alapjátékba. Egy ilyen csomagot kaptunk bibidibabidibútól is, aki összerakta a GTA Vice City - Extended Features modot.

A kiegészítés fogta az immáron húszéves klasszikust, és teletömte azt eddig nem látott járművekkel, küldetésekkel, minijátékokkal, rendőrségi missziókkal, fegyverekkel és egy rakat további extrával.

Hirdetés

A hosszú évek óta fejlesztés alatt álló csomag minden verziója másra koncentrált. A második kiadás például kifejezetten a fegyverfelhozatalt gyarapította, míg az eggyel korábbi a járókelők viselkedési lehetőségeit bővítette. Mostanra az Extended Vice City egy élettel teli, hatalmas várossá állt össze néhány kisebb-nagyobb módosításnak köszönhetően.

Az Extended Features legújabb verziója a napokban jelent meg, ami magával hozott egy új repülőt, egy Jet-Ski missziót, 4 rendőrségi küldetést, 3 új szerelést, további járgányokat, egy óriáskereket és még sok apróságot. Aki szeretné letölteni a modot az itt megtalálja hozzá a szükséges fájlokat és útmutatókat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)