Hirdetés

Ez a kiadó adta nekünk a legjobb játékokat a tavalyi évben

|

Legalábbis a játékok értékeléseinek Metacritic-átlaga szerint.

Hirdetés

Március végre két igazán erős játékkal szolgált nekünk: fantasztikus lett mind az It Takes Two, mind a Monster Hunter Rise. Arra számítunk, hogy az igazán ütős játékok inkább az év második felében érkeznek, de a 2020-as kínálatból is van mit pótolni.

A SEGA játékait például határozottan megéri, a tavalyi évben ugyanis ezen kiadó címei kapták a legjobb értékeléseket a kritikusoktól. A Metacritic most összegezte a 2020-as pontszámokat, érdekes lett a végeredmény.

Hirdetés

A 2020-ban megjelent 28 SEGA játék pontszámainak átlaga 81,6 lett. A kiadó újdonságai közül a Persona 5 Royal és a Yakuza 0 kiemelten jól teljesítettek (90 pont felett, legalább 7 értékeléssel), de erős volt például a Yakuza: Like a Dragon és a 13 Sentinels: Aegis Rim is.

Nem sokkal csúszott le a trónról az Annapurna Interactive, ami 2019-ben egyébként szintén jó helyen, hatodikként végzett. Bár kiemelkedően jó játéka nem volt, új megjelenéseinek átlaga 81,9 lett, és egyedüli kiadóként egyetlen olyan újdonságot sem adott ki, ami 75 pont alatt kapott volna.

A sort a Capcom, a Sony, majd az Activision Blizzard folytatja. A rangsor végén, a 48. helyen az Ultimate Games áll 49,4-es átlaggal, a legnagyobbak közül a 38. Bandai Namco lett az utolsó. Csak azon kiadókat vették egyébként figyelembe, amik legalább 5 különböző játékot megjelentettek, és játékaikról legalább 4 teszt született.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)