Hirdetés

Ez a lenyűgöző GTA V grafikai mod már olyan, mintha megjelent volna a GTA VI

|

Mindig is lenyűgöző volt a Grand Theft Auto V látványát újjá varázsoló NaturalVision, viszont a legújabb trailer alapján most szebb, mint valaha.

Hirdetés

A 2013-as Grand Theft Auto V a sorozat többi részéhez hasonlóan a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, de így lassan tíz év után azért még a többedik újrakiadást követően is érződik egy kicsit rajta a kora.

A PC-s játékosoknak persze ez nem akadály, hiszen a modderek sosem hagynák, hogy egy ilyen klasszikus felett végleg elszaladjon az idő, a NaturalVision mod legújabb verziója pedig ékes bizonyítéka annak, hogy van még élet a Rockstar kiváló alkotásában.

A Razed Mods csapata már évek óta hegeszti a NaturalVision névre keresztelt modot, melynek célja, hogy igyekezzen a lehető leginkább felfrissíteni a Grand Theft Auto V már-már ráncosodó látványvilágát.

Hirdetés

Már mod előző kiadása, a NaturalVision Remastered is nagyon látványos volt, viszont a srácok legújabb videójában a legújabb, Evolved névre keresztelt mod aktuális állapotát nézhetjük meg, ami egész egyszerűen elképesztő:

Ha szeretnétek kipróbálni ezt a modot, akkor a Razed Mods saját Patreon-oldaláról le tudjátok tölteni az Early Access verziót. Nektek hogy tetszik?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)