Hirdetés

Ez a Minecraft búvóhely a kalózok álma lehetne

|

Hamarosan megérkezik a Minecraft következő frissítése, ami rengeteg új, csodaszép barlangot hoz a játékba. Mielőtt azonban ezek bekerülnének, egy lelkes rajongó még megosztotta a saját alkotását.

Hirdetés

A Caves & Cliffs Part 2 frissítés telerakja majd a világainkat hatalmas, új barlangokkal, melyek elképesztő mélységeket adnak a Minecraft játékélményéhez. A barlangok tele lesznek új moha-, növény- és gyümölcsvariációkkal, így mindenképp megéri felfedezni őket.

Mielőtt azonban a csomag befutna, RandomUser_no5 még megakarta osztani a Minecraft közösséggel a saját alkotását. Gondolta, most kiposztolja, mielőtt a jövő heti frissítés levonna az egész értékéből.

Hirdetés

Elnézve a videót, erős kétségeink vannak afelől, hogy a játékosok kevésbé értékelnék majd azt a kemény munkát, amit srác belerakott a búvóhelyébe. Amiről szó van ugyanis, az egy földalatti barlangrendszer, ahová hajóval lehet bejutni, az azon keresztülfutó folyónak köszönhetően.

Mintha csak egy kalózos film díszletét látnánk:

RandomUser egyébként az egészet kézzel rakta össze, így se modok, se másfajta ügyeskedés nincs az alkotás mögött.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)