Hirdetés

Ez a mod LEGO játékot csinál a Minecraftból

|

Nagyjából azóta csúfolják digitális LEGO-nak a Minecraftot, mióta az alfa verzió felbukkant, de egy pár mod segítségével most ténylegesen azzá válhat.

Hirdetés

Macio6 MineBricks modja ugyan nem az első olyan textúracsomag, ami műanyagkockákra cseréli a MInecraft játékterét, de ennyire részletesen talán még senki sem dolgozta át a létező építőelemeket. A hobbifejlesztő nagyon is komolyan vette a projektjét: az év elején kiadott modot azóta is frissítgeti.

Mostanra a mod már LEGO-matrica stílusú posztereket is beépít a játékba, hogy az egyes építőelemeket a fizikai társaikhoz hasonlóan megjelölhessük.

Hirdetés

A MineBricks alkotója azt javasolja, hogy az ő kockás csomagjához telepítsük fel SEUS shader készletét, ami gyönyörű ray tracinggel dobja fel a világ látványát, az Optifine pedig segíti a teljesítményt és egy rakat aprósággal könnyíti meg a játékosok életét.

Egy gyönyörű játszótér válhat a Minecraftból ezeknek a modoknak a kihasználásával. Reméljük, hogy hardveretek is van ahhoz, hogy mindez együttműködhessen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)