Hirdetés

Ez a mod új sztorit és helyszíneket hoz a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyatba

|

A S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése még várat magára, de a modderek segítenek elütni addig az időt.

Hirdetés

Noha szerepelt a 2022 legjobban várt játékai cikksorozatunkban, már semmi esély sincs rá, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 idén megjelenjen. A GSC Game World először januárban halasztotta el jelentősen, áprilisról decemberre a folytatás premierjét, majd bekövetkezett az, amire senki sem számított: Oroszország megtámadta Ukrajnát, ezért a kijevi székhelyű fejlesztőcsapat kénytelen addig szüneteltetni a játék munkálatait, amíg nem ér véget az orosz-ukrán háború. 

A S.T.A.L.K.E.R. hívei azonban addig sem maradnak elfoglaltság nélkül, ugyanis aki nem idegenkedik a játékok rajongói tartalmakkal való kibővítésétől, az most visszatérhet a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyatba sokadszorra is némi újdonságért. Az SZM-Team felel az új Choice of Destiny névre keresztelt modért, amely új történetet, küldetéseket, modelleket és helyszíneket (Predbannik, Agroprom, Swamps) kínál a túlélőknek.

Hirdetés

Természetesen lootból sem lesz hiány, a Choice of Destiny több mint 50 új ládát ad hozzá a játékhoz a térképen elszórva. További jó hír, hogy a mod magába foglalja a Freeplay Mode-ot is, amely a fősztori befejezése után válik elérhetővé, és ugyancsak tartalmaz új missziókat. Egy kis ízelítő belőle: 

A Choice of Destiny mod 0.22-es verziója a NexusModson keresztül tölthető. Ti meg fogjátok lesni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)