Hirdetés

Ez a mod visszaállítja a Grand Theft Auto IV multiját

|

A Games for Windows Live egy holtan született projekt volt, ami sajnos magával vitte a Rockstar mókájának többjátékos részét is, de ügyes modderek ezt is megoldották.

Hirdetés

A Take-Two és a Rockstar még tavaly márciusban adta ki újra PC-re a Grand Theft Auto IV: Complete Editiont, ami sajnos nem volt annyira Complete, mint szerettük volna.

A Microsoft régi PC-s platformjának hiányában a többjátékos részleg elúszott, és a fejlesztők látszólag nem törték magukat, hogy visszahozzák azt valamilyen formában. Szerencsére a GTA IV-nek még mindig van egy aktív modder közössége, ami megoldotta ezt.

Hirdetés

A GTA Connected egy többjátékos átalakítás, ami támogatja a GTA III-at, a Vice City-t, a San Andreast és már a GTA IV-et is. Ennek köszönhetően mindenki újra kiélvezheti annak minden játékmódját, ráadásul támogatja az offline és online mókázást is. A mod probléma nélkül szinkronizálja a játékosok klienseit, beleértve a forgalmat, a küldetéseket és az egyedi pályaelemeket is. 

A GTA Connected tökéletesen együttműködik a GTA IV Steames verziójával, és támogatja a Windows XP-t és a WINE-t (Linux játékoskörnyezet) is. A szükséges infókat és fájlokat megtaláljátok a projekt weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)