Hirdetés

Ez a PS5-ös játék már biztosan megjelenik idén

|

Aranylemezre került a Deathloop, végzett a munka oroszlánrészével az Arkane Studios.

Hirdetés

Több fontos, 2021-re tervezett exkluzívját kénytelen volt elhalasztani a Sony (csúszott a Gran Turismo 7 és a God of War folytatása is), de akkor sem maradnak játék nélkül a PlayStation 5 konzolok tulajdonosai, ha netán a Horizon Forbidden West is hasonló sorsra jut. Ugyanis a különböző partnerekkel kötött megállapodások eredményeként számos cím teljes vagy ideiglenes konzolexkluzivitást élvez a Sony platformjain.

Ilyen a Bethesda Microsoft általi felvásárlása előtt bebiztosított Deathloop és Ghostwire: Tokyo kettőse is, ám míg a Tango Gameworks természetfelettivel kokettáló kalandja jövőre csúszott, addig az Arkane Lyon által fejlesztett, és egyszer már elhalasztott időhurkos akciójáték további késlekedése kizárható.

Hirdetés

Erről, pontosabban a szóban forgó alkotás aranylemezre kerüléséről a stúdió Twitter-fiókja számolt be, vagyis immáron minden akadály elhárult az elől, hogy megkezdődjék a sorozatgyártás. Aztán majd szeptember 14-étől PC-n és PS5-ön is megpróbálhatunk kitörni az időhurokból oly módon, hogy végzünk minden kijelölt célponttal, és eközben elkerüljük a nyakunkra küldött másik bérgyilkost, akit akár egy játékos is irányíthat az MI helyett.

A Deathloop egy teljes évig marad konzolon PS5-exkluzív, de arra már most nagy összegben fogadni mernék, hogy 2022. szeptember 14-én Xbox Series X|S-re is megjelenik, méghozzá egy teljes, minden addig elkészült DLC-t magában foglaló kiadás formájában. És persze azonnal elérhetővé válik az Xbox Game Pass kínálatában.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Azt se feledjük továbbá, hogy az Arkane Studios másik fele, az Arkane Austin eközben egy kooperatív vámpírvadász lövöldét csiszolgat. A Redfall valamikor 2022 nyarán debütálhat PC-n és Xbox Series X|S konzolokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)