Hirdetés

Ez a rapper 4 évvel ezelőtt megjósolta a Nintendo terveit

|

Hogy valóban a jövőbe lát, vagy csak nagyon jól tippel, az egyelőre nem derült ki, de pontosan megjósolta, amit akkor talán még a Nintendo sem tudott.

Hirdetés

A Nintendo Direct során nem sok meglepetéssel találkozhattunk, azt azonban csak a legmerészebb álmainkban gondoltuk volna, hogy a Final Fantasy VII hőse, Cloud Strife a Super Smash Bros.-ban csak majd összer Marióval, Pikachuval és a többi Nintendós karakterrel. Egyetlen embert nem lepett meg a dolog, hiszen ő ezt már évekkel ezelőtt megjósolta

Cashamill Animeboy egy kifejezetten fura szerzet. Nemcsak azért, mert animékről és videojátékokról rappel, hanem mert a jelek szerint a jövőbe lát. 2011 június 7-én, a Wii U bejelentésének napján Twitteren osztotta meg az alábbi bejegyzést, ami akkor senkit nem izgatott különösebben. Bezzeg most, hogy négy és fél évvel később kiderült, hogy minden igaz belőle, leszámítva azt, hogy a Wii utódját nem Wii 2-nek hívják.

Hogy valóban ő a próféta, akinek eljövetelét már megjósolták, belekukkantot Reggie Fils-Aime papírjaiba, vagy egy hatalmasat blöffölt, és végül igaza lett, azt nem tudni, és érthető módon nem is nagyon akarja elárulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)