Hirdetés

Ez a roguelike játék a Dark Souls és a Tetris izgalmas keveréke

|

A Loot River nagyon érdekes koncepciónak ígérkezik, amit már magunk is letesztelhetünk.

Hirdetés

A straka.studio nagyon érdekes roguelike játékon dolgozik. A Loot River lényege, hogy a műfaj legjobb elemeit kombinálja a Tetris logikai kihívásaival. Ebben a játékban ugyanis nem csak a fegyvereinket, de a pályát is használnunk kell majd a továbbjutáshoz.

A Loot River egy folyón visz végig bennünket, ahol labirintusokba és számtalan ellenfélbe ütközünk majd. Ahhoz, hogy tovább juthassunk nyilván le kell kaszabolni mindenkit, de a labirintusokat is át kell majd alakítanunk az elérhető szobák áthelyezésével.

A véletlenszerűen generált helyszínek biztosítják, hogy a kihívás mindig megmarad, és nem fogjuk tudni csak úgy memóriából megoldani a puzzle részeket.

Hirdetés

A lenti videó bemutatja, hogy nagyjából hogyan is működik az egész, és ha megtetszett a játék, akkor már ki is próbálhatjátok azt.

A Loot River demója elérhető Steamen, és bár abban csak limitált számú (és statikus) pályákat kapunk, a koncepciót így is kipróbálhatjuk. Tesztek vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)