Hirdetés

Ez a Skyrim mod gyakorlatilag egy kiegészítőnek felel meg, de teljesen ingyenes

|

A Warden of the Coast újabb NPC-ket ad a játékhoz, akik saját küldetésekkel szolgálnak - sőt, még ennél is többel.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim lehetőséget ad nekünk arra, hogy a világ lakosaival lazulhassunk, de nyilván megvan a határa annak, hogy mennyire ismerhetjük meg őket. A Warden of the Coast mod továbbvisz bennünket a Bethesdától megszokott határokon.

A csomag telepítése után kapunk 9, a BioWare játékaiban látotthoz hasonlóan funkcionáló társat, akiknek van múltjuk, személyiségük, fejlesztési fájuk, és szinkronjuk is. A karakterek hangján 27 színész dolgozott, akik együttesen 9000 sornyi anyagot mondtak fel a játékhoz.

Hirdetés

A kalandjainkra mindig magunkkal vihetünk majd 3 társat, akiknek képességeit állítgathatjuk. Minden új NPC-nek van saját küldetéssora, melyek elvisznek bennünket a mod új helyszíneire. A fősztori egyébként Mundus és Oblivion közti kapuk körül forog, de miközben megpróbáljuk megállítani a világ pusztulását, egy kis romantikázásba is belefolyhatunk majd új társainkkal.

Az alkotó, TheBawb szerint olyan 10-15 órányi játékidőre lesz szükségünk ahhoz, hogy eljussunk az öt lehetséges befejezés egyikéhez. 

Ha érdekel benneteket a kaland, akkor letölthetitek hozzá a szükséges fájlokat ezen a linken keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)