Hirdetés

Ez a The Elder Scrolls IV: Oblivion mod egy teljesértékű kiegészítő

|

Megérkezett a Oblivion - Prism of Hamerfell első letölthető és játszható verziója, ami egy teljesen új régióba kísér el bennünket.

Hirdetés

A csak PoH néven futó modder csapat kiadta a The Elder Scrolls IV: Oblivion rajongók által várt Prism of Hammerfell című modot, ami tulajdonképpen egy nagy kiegészítő. A 2006-os játék a mai napig kapja a kisebb-nagyobb átalakításokat, de az ekkora csomagok még így is ritkaságszámba mennek.

Egyelőre még csak egy alfa verzióról van szó, így az új régió nagyobb darabjai még befejezetlenül állnak. A fejlesztők ennek ellenére jobbnak látták, hogy így is közösség kezébe adják a tartalmat.

Hirdetés

A kiegészítő egy különálló sztorit mesél el egy új karakterről, aki nem emlékszik múltjára, fogságba került és innen kell kiemelkednie. A történet során meg kell fejtenünk majd a Dwemer Prism titkait, miközben lassan a Redguards kedvenc katonájává válunk.

Akit érdekel a csomag, az itt letöltheti az egészet. A leírásban megtaláljátok a telepítéshez szükséges instrukciókat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)