Hirdetés

Ez a The Witcher 2-es mod egyetlen nagy epilógussal zárja le Geralt kalandját

|

Végre elkészült a rajongói projekt, aminek középpontjában két fontos szereplő esküvője áll.

Hirdetés

Habár abban valószínűleg a legtöbben egyetértenek, hogy nem a 2011-es The Witcher II: Assassins of Kings lett a CD Projekt Red sorozatának legütősebb darabja, azért ennek a résznek is számos emlékezetes pillanata volt. Egy csapatnyi rajongó pedig egy olyan moddal állt elő nemrég a játékhoz, ami alaposan meg van pakolva tartalommal, és egyben pontot is tesz Ríviai Geralt grandiózus kalandjainak végére.

A The Witcher: Farewell of the White Wolf tulajdonképpen egy rajongói epilógus az egész The Witcher szériához, aminek középpontjában Geralt és Yennefer esküvője került. Persze a mod bőven tartogat meglepetéseket, hiszen számos régi ismerős visszatér benne, és jó néhány küldetést is teljesítenünk kell, ha a móka végére szeretnénk érni.

Hirdetés

A különleges alkotáson egyébként még 2015-ben kezdtek el dolgozni a készítői, szóval igencsak komoly munka van benne. Ha ki szeretnétek próbálni az epilógust, akkor itt meg is találjátok azt, ám a megtekintéséhez először regisztrálnotok kell a Nexus Mods oldalára. Kedvcsináló gyanánt pedig érdemes lehet meglesni az alábbi trailert.

Ti kipróbáljátok a modot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)