Hirdetés

Ez a The Witcher 3 mod rengeteg új szörnyet és fegyvert ad

|

Száznál is több új ellenfél, számos fegyver és páncél kerül be a CD Projekt RED szerepjátékába egy kis kavarással.

Hirdetés

Elképesztő, hogy mit véghez nem visznek a modderek annak érdekében, hogy teljesebb legyen egy-egy játék. A The Witcher 3: Wild Hunt epilógusát például egy The Witcher 2-es moddal (The Witcher: Farewell of the White Wolf) ismerhetjük meg, de érdemes odafigyelni a The Witcher 3 HD Reworkedre is, amely magas felbontású textúrákkal teszi szebbé a CD Projekt RED közkedvelt szerepjátékát. De nem csak a külcsínt, a belbecset is bővíthetjük.

Megérkezett ugyanis egy új mod, a Shades of Iron, amely 2.5 GB helyet foglal, cserébe viszont 542 teljesen új és funkcionáló tárgyat, 125-nél is több vadonatúj ellenséget, 26 páncélszettet és 36 fegyvert hozott magával.

Hirdetés

A páncélok ráadásul saját mechanikákat és szimulált ruhafizikát kaptak, amely lehetővé teszi a karakter további testreszabását. A mod javít pár apróságot a fegyverek esetében is, így például a lándzsák hatótávolságát megnövelték, a pallosok lassabbak és halálosabbak lettek, a tőrök pedig gyorsabbá és könyörtelenebbekké váltak. Lessetek rá ti is: 

A moddercsapat szerint a Shades of Iron semmit nem cserél le az alaptartalmak közül, így bátran használható bármelyik másik moddal együtt - beleértve a korábban említett The Witcher 3 HD Reworkedet is. Ha ki szeretnétek próbálni, akkor a NexusMods honlapjáról letölthetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)