Hirdetés

Ez az egy Hearthstone kártya többe kerülhet, mint az egész paklid

|

Oké, egy olcsóbb fajta Hearthstone paklira kell itt gondolni, de ettől még nem lesz kevésbé felháborító a gyémánt Drek'Thar árazása.

Hirdetés

Nagyjából egy évvel ezelőtt a Blizzard bevezetett egy új kozmetikai kártyatípust a Hearthstone-ba. A gyémánt kártyák animált képei gyönyörű, gyémánt díszítésű keretekben ülnek, ennek megfelelően nehezebb is megszerezni őket, mint aranyozott társaikat.

Először különböző achievementekhez, vagy az adott szezonális bérlethez voltak kötve a gyémánt lapok, de a napokban a Blizzard a boltba is feldobott egyet.

Hirdetés

A gyémánt Drek'Thar a "gyűjtői" verzióija egy olyan kártyalapnak, amit egyébként ingyen lehetett megszerezni. A Fractured in Alterac Valley kiegészítő megnyitója alatt mindenki választhatott, hogy Drek'Thart vagy Vanndar Stormpike-ot teszi-e el, és a győztes frakció bajnokát később mindenki megkapta gyémánt kiadásban is. Ez egyébként megtörtént: ha bejelentkeztek, akkor ott lesz a gyűjteményetekben egy szép, csillogó Vanndar.

A gyémánt Drak'Thar azonban így nem került a játékosok kezébe, egészen a közelmúltig, amikor is a Blizzard bedobta azt a boltba laza 25 eurós (7600 forintos) vagy 3000 goldos áron. A Hearthstone közösség azonnal kibukott. A fórumok és a Twitter tele vannak "Blizzard, kilátszik a kapzsiságod" vagy "ez egy megkésett áprilisi tréfa" jellegű kommentekkel.

Még a streamerek sem rajonganak a dologért. Zeddy például meg is jegyezte, hogy:

"Én aztán legalább annyira szórom a pénzt erre a játékra, mint bárki más, de nincs az az Isten, hogy kiadjak ennyit egy kártyára."

Az, hogy 3000 aranyért is behúzható a cucc enyhít a dolgon, de valljuk be, hogy nem ez a legbarátságosabb árazás, amit valaha láttunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)