Hirdetés

Ez az első játék, amelyik megjelenése pillanatában bekerül a PlayStation Now katalógusába

|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy az Xbox Game Pass útjára lép a Sony szolgáltatása.

Hirdetés

Hiába indult három évvel hamarabb, még mindig kevesebb mint 3,5 millió előfizetőnél tart a PlayStation Now, ezzel szemben az Xbox Game Pass már 25 millió felett jár. A tetemes különbség oka még csak nem is arra vezethető vissza, hogy a Sony szolgáltatása kevesebb országban érhető el (hazánkban például nem), hanem inkább arra, hogy a Microsoft minden házon belül fejlesztett játékot, illetve külsős stúdiók exkluzívjait, sőt még multiplatform címeket is a premier napján az előfizetők rendelkezésére bocsát.

Utóbbiak kezdetben csak indie alkotásokat takartak, de 2021-ben ezen a területen is áttörést ért el az Xbox Game Pass, már több AAA kategóriás játék (Back 4 Blood, MLB The Show 21, Outriders) is a szolgáltatáson belül debütált, és ez a tendencia idén is folytatódni látszik (A Plague Tale: Requiem, MLB The Show 22, Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction).

Hirdetés

Noha hivatalos bejelentés még nem történt, iparági források meggyőződéssel állítják, hogy a Sony valódi alternatívát szeretne kínálni azáltal, hogy összevonja a PlayStation Plus- és PlayStation Now-előfizetéseket, valamint hozzácsap még egy klasszikus játékot terebélyes katalógusából. Elvileg valamikor tavasszal indulna el az egyelőre Spartacus kódnéven emlegetett szolgáltatás. Egy friss fejlemény pedig arra utal, hogy tényleg valóságalapja az említett pletykáknak. Március 1-jén ugyanis történelmet írunk, a Devolver Digital gondozásában PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő Shadow Warrior 3 a PlayStation Now előfizetői számára azonnal hozzáférhetővé válik.

Roppant kíváncsiak vagyunk, hogy a Sony milyen szorosan hajlandó követni a Microsoftot ezen az úton, és hajlandó lesz-e akár a legfrissebb exkluzívokat is berakni a szolgáltatásba, már a megjelenésük napján. Ti örülnétek ennek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)