Hirdetés

Ez az indie horror le se tagadhatná, hogy a Resident Evil 1 inspirálta

|

A You Will Die Here Tonight kölcsönvett pár elemet a nagy klasszikustól, de bőven elég egyedi csavart vitt bele ahhoz, hogy megálljon a lábán.

Hirdetés

Egy indie stúdió, a Spiral Bound Interactive bejelentette első saját játékát, a You Will Die Here Tonightot. Egy túlélő-horrorról van szó, ami sok alapelemet kölcsönzött az első Resident Evil epizódtól. Kezdésnek ott a helyszín, egy elhagyatott kastély.

Az Aries Division tagjait kell keresztülnavigálnunk az élőholtakkal teli várban, ahol ha meghalunk, akkor vége a dalnak.

Hirdetés

Oké, a halál csak az egyik karakterünk karrierjének vet véget. A You Will Die Here Tonight lényege, hogy amennyiben elveszítjük a hat fős csapatunk egyik tagját, úgy a játék fókuszt vált, és egy másik karakterre koncentrál majd. Az új hősünket vezérelve aztán szembe kell néznünk az élőholtakkal, és az előző karakterünkkel hozott döntéseink következményeivel is.

A játék alapvetően egy izometrikus nézetű kaland, de akció közben árkád lövöldébe vált. Az "árkád" szó itt senkit se zavarjon össze: a lőszer természetesen itt is drága kincs lesz.

A You Will Die Here Tonight valamikor idén érkezik PC-re. Akit érdekel a móka, az már kívánságlistára is teheti azt a Steamen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)