Hirdetés

Ez Hideo Kojima legújabb projektje, amit a NASA-val közösen álmodott meg

|

Kojima együtt dolgozott a NASA-val, hogy elhozzon egy gyönyörű karórát és mellé egy brutálisan menő Ludens Maskot is kínáljon. Persze extra pénzért.

Hirdetés

Egy felsőkategóriás svéd karórárak gyártó márka, az Anicorn összefogott a Kojima Productionsszel és a NASA-val, hogy leszállítsanak egy új, gyönyörű óraszériát Homo Ludens névvel. Az ezüst és aranyszínű csoda lapján egy hatalmas NASA logó van, amit a Kojima Productions szlogenje "From Sapiens to Ludens" vesz körbe.

Az Anicorn elmondása szerint a termék két éve készül Hideo Kojima és Yoji Shinkawa felügyelete mellett, és a cél az volt, hogy felépítsék "az idő, tér és Homo Ludens kereszteződésének reprezentációját". Jelentsen ez bármit is.

Hirdetés

A karóra egyébként tényleg nagyon menőn néz ki, de a cuccnak van egy limitált kiadása is, amihez még maszk is jár. A Ludens Mask Rare Edition extrája mindenkinek ismerős lesz, aki látta már a Death Strandinget, de az igazi különlegessége, hogy méretének köszönhetően akár hordani is lehet majd, ha valaki szeretne szívrohamot okozni embereknek az utcán.

A minőségével kapcsolatban biztosították a vásárlókat, hogy "filmes kellék szintű termékről" beszélünk.

Az előrendelések szeptember 27-én indulhatnak. Ugyan az órából elvileg lesz elég minden rajongónak, de a limitált kiadás tényleg erősen korlátozott: csupán 100 példány készül belőle. Ha akarjátok a maszkot, akkor érdemes lesz sietni, és persze mélyen a zsebbe nyúlni majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)