Hirdetés

Ez jelenleg a Roxfort legnépszerűbb háza a Hogwarts Legacyben

|

Mardekár, Griffendél, Hugrabug vagy Hollóhát? Más platformokon a sorrend is más.

Hirdetés

Bár jelentős hatással nincs a történetre, a Hogwarts Legacy egyik legfontosabb döntését már a játék elején meg kell hoznunk: el kell döntenünk, hogy melyik roxforti háznak gyűjtjük a pontokat a tanév során. Bár valamit a Teszlek Süveg is javasol, nem muszáj elfogadnunk a döntését, abszolút ránk van bízva, hogy griffendélesek, mardekárosok, hugrabugosok vagy hollóhátasok leszünk-e megérkezésünket követően.

Ha a fejlesztők is úgy gondolják, hogy elég érdekes, valószínűleg megosztják majd, a méréseik szerint melyik ház a legnépszerűbb, most viszont a trófeákból és achievementekből következtethetünk.

Hirdetés

Bár az egyes platformok közül nem mindegyik mutatja, melyik célt hányan teljesítették, vannak külsős oldalak, amik mérnek, így nagyjából látjuk, a Steam, az Xbox Live és a PlayStation Network felhasználói közül hányan választották egyiket vagy másikat. Mindegyik házhoz tartozik ugyanis egy achievement vagy trófea, ami akkor aktiválódik automatikusan, ha karakterünkkel rábukkanunk a Térképteremre (avagy a Map Chamberre). Mivel ez nem egy-két óra után történik meg, nem tudjuk, hogy azok a játékosok mit döntöttek, akik már választottak házat, de még nem jutottak el a teremig.

Az Exophase adatai alapján a PC-sek körében a Hollóhát a legnépszerűbb (17,87%), amit a Mardekár követ (17,16%), majd a Griffendél jön (12,22%), és a Hugrabug az utolsó (8,19%).

A publikus profilok adataiból dolgozó PSNProfiles szerint a PlayStation 5-ös játékosok többsége inkább a Mardekár felé hajlik (17,94%), a Hollóhát náluk a második (17,28%), a Griffendél nem sokkal lemaradva a harmadik (15,99%) és utolsó helyen itt is a Hugrabug áll (10,18%-kal).

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Xbox esetében a TrueAchievementsre támaszkodhatunk. A több tízezer mért játékos közül legtöbben a Mardekárt választották, a Griffendél a második, majd a Hollóhát és a Hugrabug következik.

Ezzel tökéletesen egyezik saját szavazásunk eredménye, ahol a Mardekár 25%-ot, a Hollóhát 18,55%-ot, a Griffendél 18,19%-ot, a Hugrabug pedig 13,26%-ot szerzett.

Vajon a kígyós ajtó az, ami a zöldek felé húzza a játékosokat? Mi lehet az oka annak, hogy a Hollóhát a Griffendélnél is jobban érdekli két platform játékosait? Ti miért választottátok azt, amit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)