Hirdetés

Ezt kapják az Outriders csalói – nem tiltást, hanem valami rosszabbat

|

Többféle szankcióra is számíthatnak azok, akik nem tiszta módon kalandoznak majd az érkező játékban.

Hirdetés

Sajnos általában nincs könnyű dolguk a fejlesztőknek a hackerek elleni, szinte folyamatosan zajló harcban, hiszen sok esetben újabb és újabb csalásokkal könnyen kijátszhatóak a védelemre kitalált rendszerek, ez pedig olykor komoly fejfájást okozhat a stúdiók számára. Gyakran a legcélszerűbb büntetés az, ha szimplán örökre kitiltják az ilyen játékosokat, de azért láttunk már kreatívabb megoldásokat is, és úgy tűnik, a People Can Fly csapata is kitalált egyet.

Hirdetés

A fejlesztők bevezettek több olyan büntetést is, amelyekkel az Outriders csalóit sújtják majd. A hackerek számára így például a matchmaking jóval tovább tarthat, és a rendszer elvileg nem is rakja össze őket a normálisan játszó játékosokkal. Egyedül persze továbbra is kalandozhatnak majd ezek a csínytevők, ám meg kell békélniük azzal, hogy a játék kezelőfelületén diszkréten, de jól láthatóan elhelyezésre kerül egy vízjel, ami azt jelzi, hogy hackelt az illető. Ez ráadásul az egész felhasználói fiókra vonatkozik, tehát egy szimpla karakterváltás valószínűleg nem oldja meg a helyzetet.

A játék megjelenésének napján minden fiókot ellenőriz majd a csapat, és a későbbiekben is gyakran lesznek ilyen vizsgálatok, hogy kiszűrjék a csalókat. Ha valaki a demóban játszott nem tiszta módon, annak minden karakterétől és tárgyától meg kell válnia, ha a jövőben nem akar megbélyegzettként játszani. Egyébként nem árt óvatosnak lenni, mivel a külső programok használata mellett például már az is csalásnak számít, ha az Easy Anti Cheat program futtatása nélkül ugrunk fejest a játékba PC-n.

Az Outriders április 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Series S-re, illetve Google Stadiára. Jó sok platformon pöröghet majd a kaland, sőt nem is feltétlenül kell teljes árat fizetni érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)