Hirdetés

Ez lehet a Far Cry 6 megjelenés új dátuma

|

Azt már korábban tudtuk, hogy a következő pénzügyi évre csúszik a Ubisoft játéka, most a Microsoft Store-on tűnt fel egy új megjelenési dátum.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a tavalyi év pénzügyi buktái után a Ubisoft visszavett a tempóból és leállt azzal a modellel, hogy szakmányban gyártja a bejáratott franchise-aihoz az újabb és újabb epizódokat.

Az Assassin's Creed Valhalla esetében is láthatjuk, hogy jót tesz, ha a fejlesztőknek több idő áll rendelkezésére egy újabb kaland leszállításához.

Úgy néz ki, hogy a Far Cry 6 esetében sem szeretett volna elsietni semmit a stúdió, így annak megjelenését nemrég elhalasztotta, most azonban feltűnt egy lehetséges megjelenési dátum.

Hirdetés

Az eredetileg február 18-ára kitűzött játék most a Microsoft Store-on bukkant föl, ahol egyből lehetőség is nyílt az előrendelésre.

A Far Cry 6 adatlapján nem csak azt olvashatjuk, hogy a cím támogatja a Smart Deliveryt - tehát ha megvesszük a játék Xbox One verzióját, akkor azt váltáskor frissíthetjük a next-gen verzióra -, hanem azt is, hogy a megjelenést május 26-ra tűzték ki.

Persze nincs kizárva, hogy pusztán csak ki kellett töltsék egy véletlenszerű dátummal a helyet, azonban nem ez lenne az első alkalom, amikor a Microsoft webáruházán keresztül szivárog ki egy megjelenési dátum.

Platformok terén meglehetősen széles a választék, ugyanis a Far Cry 6-ot Xbox One-on, Xbox Series X-en, PS4-en, PS5-ön, PC-n és Google Stadián is megvásárolhatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)